Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning

Den enkle opbygning af systemet sikrer dig en hurtig implementering – inklusive oplæring og træning af dine ansatte. Det grafiske brugerinterface følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet. Microsoft Dynamics C5 findes både med den traditionelle gittermenu samt brugervenlig Microsoft Outlook miljø.

Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden. Microsoft Dynamics C5 findes også som en C5 light, der anvendes af enkeltmandsvirksomheder og nystartede virksomheder. C5 Light indeholder alle de nødvendige grundlæggende værktøjer samt en manual, der gør det nemt at komme i gang.

555

Bevist pålidelighed

Med over 70.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillægsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft Dynamics C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det.

Fleksibilitet

Vælg den grundlæggende standardløsning med alle funktioner og tilføj så ekstra funktionalitet fra en bred vifte af Microsoft Dynamics C5 standard moduler, tillægsløsninger og branchespecifikke løsninger fra soft partner, gennemprøvet i mange år af tilfredse kunder. Start enkelt og lad din virksomhed udvikles med Microsoft Dynamics C5.

Microsoft Dynamics C5 modul serien

Du kan selv sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dine behov. I praksis starter du med en C5 grundpakke eller C5 Light, som du bygger videre på.

  • Finansmodul
  • Debitormodul
  • Kreditormodul
  • Lagermodul

Derudover kan Microsoft Dynamics C5 udvides med følgende tillægsmoduler:

Servicemodul

Ordre

Afdelinger

Løn

Indkøb

Flere regnskaber

E-handel

Projekt

ODBC Dataudveksling

Interesseret i C5? Ring nu på 33 98 63 98