Microsoft Dynamics C5 nu, frem til 2019 og herefter!

Som de fleste er bekendt, har der været en del skriverier i pressen om Microsoft’s afvikling af Dynamics C5 med stop ultimo 2018. På trods af mere end 70.000 Dynamics C5 installationer, ser Microsoft cloudteknologier, eller ”data i skyen”, som en del af fremtiden, her passer den nuværende Dynamics C5 ikke ind, men taber markeder til nyere produkter.

ECIT Business Partner vil gerne starte med at berolige vores mange tilfredse C5 kunder, mange der har investeret i egenudviklede tilretninger, der optimerer og letter det daglige arbejde, medgrænseflader til omverdenen, til websites og mobiltelefoner, til kunder og leverandører. Hvis jeres C5–horisont rækker 5 år og mere, så er der ingen grund til uro, vi vil blive ved med at supportere, vedligeholde og udvikle for jer, for vi er sikre på at C5 holder sig ung meget længeend nu. Alle kunder kontaktes medio 2018 for sikring af b.la. databaserettigheder, brugerlicenser o.a. Vi er her for jer nu, frem til 2019 og herefter!

Alternativet fremover for kunder med 1 – 3 brugere kunne så blive Uniconta, et af mange cloudbaserede systemer. Kunder med 4 – flere brugere og behov for egenudviklede programmer kunne vælge Dynamics NAV. Hvis vi kikker på den seneste Dynamics C5 (classic v. 2012) i dag, så har vi her et fantastisk produkt, der efter vores mening holder til 2019 og herefter. Denne version har mange nye funktioner, som f. eks formularopbygning og dataintegration til og fra Office, kerner der passer til de nyeste computere 32/64 bit og SQL database o.m.a.

ECIT Business Partner er certificeret til både Dynamics C5, Uniconta og Dynamics NAV. på alle 3 platforme løser vi mangeartede opgaver i dag og mange år frem, så ring og hør om dine muligheder hvad er dit abonnement værd i kr. og øre ? om opdatering til seneste Dynamics C5 v. 2012, om overgang til den cloud-baseret UNICONTA, om konvertering til Dynamics NAV, ECIT Business Partner kommer gerne og viser.

Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning

Den enkle opbygning af systemet sikrer dig en hurtig implementering – inklusive oplæring og træning af dine ansatte. Det grafiske brugerinterface følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet. Microsoft Dynamics C5 findes både med den traditionelle gittermenu samt brugervenlig Microsoft Outlook miljø.

Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden. Microsoft Dynamics C5 findes også som en C5 light, der anvendes af enkeltmandsvirksomheder og nystartede virksomheder. C5 Light indeholder alle de nødvendige grundlæggende værktøjer samt en manual, der gør det nemt at komme i gang.

555

Bevist pålidelighed

Med over 70.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillægsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft Dynamics C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det.

Fleksibilitet

Vælg den grundlæggende standardløsning med alle funktioner og tilføj så ekstra funktionalitet fra en bred vifte af Microsoft Dynamics C5 standard moduler, tillægsløsninger og branchespecifikke løsninger fra ECIT Business Partner, gennemprøvet i mange år af tilfredse kunder. Start enkelt og lad din virksomhed udvikles med Microsoft Dynamics C5.

Microsoft Dynamics C5 modul serien

Du kan selv sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dine behov. I praksis starter du med en C5 grundpakke eller C5 Light, som du bygger videre på.

  • Finansmodul
  • Debitormodul
  • Kreditormodul
  • Lagermodul

Derudover kan Microsoft Dynamics C5 udvides med følgende tillægsmoduler:

Servicemodul

Ordre

Afdelinger

Løn

Indkøb

Flere regnskaber

E-handel

Projekt

ODBC Dataudveksling

Interesseret i C5? Ring nu på 33 98 63 98